Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Одржан други панел „Звездиног форума“

Након првог панела „Звездин форум“ одржаног 20. септембра 2022. године у организацији Спортског друштва Црвена звезда данас je у Медија центру ФК Црвена звезда стадиона „Рајко Митић“ одржан и други панел на којем су присуствовали тренери клубова црвено-беле породице.

Основ и сврха пројекта „Звездин форум“ представља изградњу и утврђивање идентитета и имиџа Звездиног тренера кроз међусобну комуникацију и упознавање, размену искустава, идеја и визија. Звездини тренери ће на панелима стицати знања у едукацији и комуникацији, које се базирају на неопходности размене искуства, трендова у области тренинга и припрема спортиста, улози тренерa у васпитнпм и образовном процесу сазревања спортиста – посебно у млађим категоријама, спортској психологији, социолпшкој димензији спорта и важности комуникације у спортском менаџменту.

Присутне тренере и госте другог панела поздравили су Звездан Терзић, председник Управног одбора и Зоран Аврамовић, генерални секретар СД Црвена звезда.

Предавање на тему „Звездин тренер и комуникација имиџа“ одржао је др Борислав Миљановић, оснивач и директор регионалне комуникацијске групације „Represent System“.

Борислав Миљановић је покренуо и Лондонску школу за односе са јавношћу (ЛСПР) у региону. Више од десет година радио је као новинар и уредник бројних медија. Основне студије завршио је на Правном факултету Универзитета у Београду, а потом стекао звање магистра, односно доктора комуникологије на Факултету политичких наука. Добтиник је бројних награда у области комуникација и ПР-а.

У интеракцији са предавачем говорили су и Ратко Павличевић, тренер одбојкашица, Ратко Ђурковић, тренер рукометаша, Данило Перовић, спортски директор Рвачког клуба, Светлана Петронијевић, председница Мачевалачког клуба, Милош Милојевић, тренер фудбалера Црвене звезде.

„Звездин форум“ је усмерен на едукацију тренера свих 35 клубова нашег спортског друщтва, од пионира до сениора у женским и мушким селекцијама.

Термин одржавања трећег панела „Звездиног форума“ биће накнадно утврђен.

The post Одржан други панел „Звездиног форума“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment