Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Постоји очигледна намера да се Звезди наштети

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела се поводом дешавања у националном првенству обратио јавности. Саопштење преносимо у целости.

Нисмо се оглашавали на почетку сезоне верујући да ће све бити у реду, али у последње време учестале су ситуације у којима учествују исти актери.

После свих тих ситуација и упркос свим нашим примедбама и захтевима да нам Срђан Јовановић не суди, он је поново делегиран да суди Звездину утакмицу против Чукаричког.

Одавно смо јасно ставили до знања да немамо поверења у Срђана Јовановића, који нам је поништио регуларан гол пре неколико година у вечитом дербију и који у недељу није реаговао у две ситуације на утакмици нашег највећег ривала.

Немогуће је да је најбољи српски судија са ФИФА знаком то не види у ВАР соби.

Сматрам да постоји очигледна намера да се Црвеној звезди наштети.

The post Мркела: Постоји очигледна намера да се Звезди наштети appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Vladimir1994 нов 9, 2022 at 17:14

Nema tih sudija koji nas vise mogu unistiti od tebe i terze..

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 9, 2022 at 10:28

DOJADILI STE I BOGU I NAVIJAČIMA..POVRAĆA MI SE VIŠE OD VAŠIH SAOPŠTENJA..NEGO MAJSTORE OBJASNI TI NAMA KAKO MI JEDINI NA SVETU IMAMO 31 IGRAČA NA PLATNOM SPISKU A OD NJIH NEMAMO 2 POLUIGRAČA,KAKO IMAMO TRENERA KOJI JE ZA SEOSKU LIGU,KAKO NAM JE IGRA NAJBEDNIJA,KAKO DUGUJEMO MILIONE,OBJASNI MAJSTORE KAKO TONEMO POLAKO AL SIGURNO..OBJASNI NAM KAKO JEDINO MI NE MOZEMO DA POGODIMO NI JEDNO POJAČANJE,OBJASNI BLAMAZE SA DIONI,KULIBALI I OSTALE CEPANICE..TO NAS ZANIMA..OBJASNI KAKO SE SA SVAKIM KLUBOM MUČIMO I UZ POMOĆ SUDIJA NA SILU POBEDJUJEMO

Reply

Leave a Comment