Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкаши Црвене звезде посустали у Горњем Милановцу

Одбојкаши Црвене звезде поражени су први пут ове сезоне у првенству. После четири везане победе, изабраници Игора Жакића попустили су пред налетом Такова у Горњем Милановицу. Упркос великој борби у прва два сета, оба су припала домаћој екипи.

У трећем сети водила се велика борба. Имали су домаћи и сет лопту на 25:24, али су уследила три везана поена Црвене звезде, а успешни су били Скакић и Поломац тако да је на крају било 27:25 у корист црвено-белих.

Очекивао се преокрет изабраника Игора Жакића, све је и мирислао на то. Повела је Звезда са 8:1, али је уследила серија од четири поена домаћих. Права клацкалица виђена је до 22:22, да би поново два поена освојио домаћи тим. Поломац је успео да смањи, али је поен за победу Такову донео Гавриловић.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био Алекса Поломац са 16 поена, док је Душан Николић освојио 11.

У наредном првенственом колу Црвена звезда дочекује Млади радник, екипи од које је недавно поражена у Купу Србије. Биће ово уједно прилика изабраницима Игора Жакића да се реванширају тиму из Пожаревца.

Таково – Црвена звезда 3:1 (25:23,25:20,25:27,25:23)

Спортска хала: Бреза у Горњем Милановцу. Гледалаца: 100.Судије: Јан Оченаш, Светлана Зотовић.

ТАКОВО: Јестровић, Поломац 3, Бекрић, Крстић 6, Алексић 6, Лазро 26, Гавриловић 17, Терзић 7, Дустинац 10, Медан 5, Стефановић, Петровић,Јанковић (либеро).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић, Станковић 4, Копривица 2, Пепић 9, Поломац 16, Скакић 8, Караско 2, Мариновић 5, Николић 11, Јовић (либеро).

The post Одбојкаши Црвене звезде посустали у Горњем Милановцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment