Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда тренирала у Монаку

Фудбалер Црвене звезде су данас од 19 часова истрчали на терен стадиона „Луј II“ и одрадили последњи тренинг пред сутрашњи меч шестог кола групне фазе Лиге Европе против Монака.

Црвено-бели су као што је било и планирано, летом у 12 часова са аеродрома „Никола Тесла“ одлетели пут Монака, где их сутра од 18 часова и 45 минута очекује меч против француског представника. У авиону су се поред наших првотимаца нашли и кошаркаши Црвене звезде који ће у петак гостовати такође екипи Монака.

По доласку, црвено-бели су смештени хотел, а потом смо имали прилику да чујемо очекивања стратега нашег тима Милоша Милојевића, али и првотимца Стефана Митровића пред важну утакмицу.

Око 19 часова, наши фудбалери су истрчали на терен стадиона „Луј II“, како би се боље упознали са тереном и боље адаптирали на подлогу. Тренинг је почео стандардним загревањем, које је пропраћено вежбама активације, након чега је уследила и неизоставна „шева“. Након тога, црвено-бели су подељени у различите екипе радили на тактичкој припреми, под будним оком стручног штаба који предводи Милош Милојевић. За сам крај уследила је игра на два гола, чиме је и завршен последњи тренинг пред сутрашњи меч.

Стадион „Луј II“ се налази у кварту Фонвјеј у Монаку и поседује 18.523 седећа места. Изграђен је и отворен 1989. године, неколико стотина метара даље од места где се налазио стари стадион, који је такође носио име кнеза Луја II.

The post Звезда тренирала у Монаку appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment