Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКошаркаНајновије

Пораз Звезде у Мадриду

Кошаркаши Црвене звезде мтс поразом су окончали дупло коло  Евролиге и гоставања у Шпанији. Актуелни вицешампион Европе Реал Мадрид је славио  резултатом 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12).
Лоше отварање утакмице наше екипе, пре свега нападачки. Реал је од старта показао  квалитет и лако дошао до ране предности (13:5).  Звезда је све лошије изгледала како је време одмицало и то на оба краја паркета што је резултирало скором од  25:10 у корист Реала након прве четвртине.
Кошаркаши Црвене звезде су се током друге четвртине сабрали и у једном периоду играли доста сигурније и ефикасније. Истакао се  Џон Холанд који је својим кошевима подигао екипу.  Заостатак је мало по мало почео да се топи. Средином друге четвртине Вилдоза је убацио две тројке за редом и тако смањио разлику на седам поена заостатка. Звезда је другу четвртину добила 20:14 и на полувреме отишла са -9 (39:30).
На таласу самопоуздања стеченог током друге четвртине кошаркаши Црвене звезде су кренули у трећу. Разлика је у једном тренутку смањена на само два поена заостатка. Међутим, опет је уследио нападачки пост што је Реал искористио и поново се одлепио на двоцифрену предност. Уочи завршне деонице Мадриђани су водили резултатом 54:44.
Црвено-бели се нису предавали и поново добром одбраном средином завршне деонице стигли до заостатка од само пет поена (59:54). Међутим, снаге и квалитета за велики преокрет није било. Реал је кажњавао сваку грешку и рутински меч привео крају поприлично убедљиво, резултатом 72:56.
КК Црвена звезда мтс: Холанд 7, Вилдоза 10, Лазаревић 2, Митровић 2, Лазић, Мартин 8, Добрић 8, Радуљица, Ивановић, Марковић 2, Петрушев, Бентил 17

Повезане вести

6 comments

krvavi zvezdas-DE окт 22, 2022 at 20:04

OVO DO SADA NIJE VIĐENO Kakav učinak je imao kapiten Zvezde u Madridu? Nikakav, ali bukvalno!kapiten tima Branko Lazić je ostvario učinak kakav do sada nije viđen u elitnom takmičenju. Zapravo, učinka nije ni bilo.
Lazić je na terenu proveo tačno 17 minuta i pet sekundi. Za to vreme, nije uputio šut ka košu, a osim toga nije imao nijedan skok, asistenciju, blokadu, ukradenu ni izgubljenu loptu. Nije napravio čak ni faul.

Reply
nele окт 23, 2022 at 09:42

Pa šta je onda radio tih 17 minuta na terenu? Stajao kao kip sve vreme?!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 22, 2022 at 17:27

SLAVNIĆ ZA MAXBET SPORT Evroliga nije za vežbanje, Zvezda se zadovoljava ulogom “lokalnog šerifa”! Sa masom polovnjaka obično ne bude ništa. Čak sam i Nebojši Čoviću predložio, inače on mene puno ceni, ali nikada ne prihvati moj predlog, da umesto sedam ili osam igrača dovede dva ili tri prava i bolje da tu 50 odsto novca ode na prave asove. legenda je rekao isto što i ja..kad imasš 8 igrača koji vrede 4 mil € skupa i ne doprinesu nista onda platiš za tih 4 mil 3 od po 1,5 mil i napravis tim

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 22, 2022 at 08:03

odličan rezultat s obzirom da je Vildoza igrao privatnu košarku

Reply
Dragan окт 22, 2022 at 21:08

Ali, tako se ponaša svaki iole bolji igrač koji dođe u raspali tim gde niko pojma nema, ili su neki vazdan povređeni, ili…

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 22, 2022 at 22:00

SLAŽEM SE..ALI BAR MALO I LIČI NA KOŠARKAŠA A NIJE IGRAO VEĆ 2G PA MI I NIJE KRIVO JEL JE OČIGLEDNO JEDINI KOJI NESTO ZNA

Reply

Leave a Comment