Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Подмладак џудо клуба одличан на турниру у Зрењанину

Подмладак ЏК Црвена звезда одушевио је на традиционалном 30. издању међународног турнира 8. март у Зрењанину.

На татамију Спортске хале Медисон, црвено бели су са екипом која је бројала 24 дечака и три девојчице били најбројнија екипа.У одличној конкуренцији 350 младих јудока, наши такмичари су одушевили и из Зрењанина се вратили са 12 освојених одличја.

Млади Никола Лошић се позлатио у категорији преко 50 кг. До најсјајнијег одличја дошао је са четири ипона. Са вицешампионским звањем окитили су се полетарац Михаило Божиновић (до 42кг), млађи пионир Илија Каран (до 42кг) и старији пионири Алекса Милић (до 55 кг) и Марко Ђорђевић ( до 73кг). Из Зрењанина су се са бронзаним медаљама вратил: полетарци Катарина Николић ( до 38кг), Вукашин Нововић ( до 38 кг), млађи пионири Страхиња Каран Страхиња (до 46 кг), Емилија Лабовић ( до 36 кг) и Вељко Вукадиновић ( до 34 кг), као и старији пионири Тамара Дубаић (до 36кг) и Душко Стричевић ( до 42 кг).
– Изузетно смо задовољни резултатом наших јудиста. Посебно бих истакао прво такмичарско учешће младог Лазара Рандјеловића који је рођен 2006. године. Данило Ристићевић, рођен 2004.у Зрењанину је остварио прву победу за Звезду, док је Вукашин Нововић у Медисону освојио прву медаљу за свој клуб. Резултат од 12 освојених медаља је за сваку похвалу. Турнир у Зрењанину је уједно и одличан контролни турнир за младе јудока истакао је Давор Колунџић, тренер за млађе узрасне категорије у ЏК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment