Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

За трећи Куп у низу

Црвена звезда ће у чевртак, 29. септембра од 16 часова гостовањем Мачви у Шапцу започети овосезонско такмичење у Купу Србије, те тако покушати да настави феноменални низ и по трећи пут узастопно освоји трофеј најмасовнијег фудбалског такмичења у нашој земљи.

Црвено-бели ће поход на 27. трофеј националног купа стартовати у шеснаестини финала, а прва препрека биће шабачка Мачва. Пред изабраницима Милоша Милојевића биће тежак задатак – борба на три фронта и одбрана дупле круне, чиме би још једном потврдили вишегодишњу доминацију у српском фудбалу. Да су црвено-бели суверени фудбалски владари у нашој земљи, говори и чињеница да је наш клуб у последње две године освојио две дупле круне и веома доминантно оставио конкуренцију иза себе.

Претходне такмичарске године, наши фудбалери су без већих проблема ушли у финале Купа, где је противник био вечити ривал. Звезда је славила у мечу који се играо на стадиону „Рајко Митић“ резултатом 2:1, а апсолутни херој наше екипе био је маестрални Александар Катаи, који је са два феноменална поготка предводио наш тим до 26. купа и 12. дупле круне у историји Црвене звезде. Црвено-бели су се састали са вечитим ривалом и у финалу Купа пре две сезоне, а тада су наши првотимци након бољег извођења једанаестераца дошли до трофеја.

Сезона 2020/21

Златибор – 4:2
Рад – 1:2
ИМТ – 3:0
Радник – 2:1
Партизан – 0:0 (4:3п)

Сезона 2021/22

Инђија – 0:1
Раднички Ниш – 0:0 (3:2п)
ТСЦ – 4:0
Нови Пазар – 8:0
Партизан – 2:1

The post За трећи Куп у низу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment