Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Звездине пионирке освојиле прво и друго место на турниру у Обудовцу

Ако се по јутру дан познаје биће ово једна од најуспешнијих сезона за ОК Црвена звезда. Овог викенда трофеји један за другим стижу у Љутице Богдана. После сениорки које су се са турнира у Ужицу вратиле као победнице, исти учинак имале су и пионирке Црвене звезде.

На турниру „Обудовац 2022“ у Босни и Херцеговини у конкуренцији 12 екипа прво место освојиле су пионирке Црвене звезде рођене 2008.године, друго место припало је такође нашој екипи, девојчицама рођеним 2009. године. Успех је утолико већи јер су играле против старије генерације на турниру. Треће место освојила је домаћа екипа Црвене звијезде Обудовац.

Доминацију су одбојкашице Црвене звезде показале од старта турнира, ређале су победе, а посебно се истакла репрезентативка Нађа Нацфеј, затим дизач нашег тима Миа Вјештица, као и примач сервиса Елена Скоко.

Ради се о новим играчицама у црвено-белом дресу и све три су испуниле очекивања тренера у ОК Црвена звезда.

Како тренутно играју пионирке Црвене звезде, нема сумње да је пред нашим клубом лепа будућност, а за то је посебно заслужна управа на челу са потпредседником Миланом Вујком и спортским директором Николом Росићем.

The post Звездине пионирке освојиле прво и друго место на турниру у Обудовцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment