Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Цео тим Звездиних репрезентативаца

Предстојећи дани су резервисани за репрезентативне мечеве, па ће се тако једанаест фудбалера Црвене звезде одазвати обавезама у оквиру својих националних тимова.

На списку А репрезентације Србије за наредне мечеве у Лиги нација нашли су се стамени штопер Страхиња Ераковић и брзоного крило Стефан Митровић. Наша два талентована фудбалера имаће прилику да бране боје Србије на дуелима против Шведске (24. септембар) на стадиону „Рајко Митић“, као и против Норвешке (27. септембар) на гостујућем терену.

Никола Станковић ће једини као првотимац Црвене звезде бранити боје Србије на предстојећој утакмици младе репрезентације наше земље против Бугарске 27. септембра од 18 часова, а селектор Горан Стевановић је окупљање заказао за 19. септембар, док је полазак у Софију планиран за 25. септембар.

Милан Борјан, капитен Црвене звезде, чуваће гол Канаде током репрезентативне паузе. Искусни чувар мреже је са својим тимом успео да избори пласман на предстојећи Мондијал у Катару, те ће имати прилику да се додатно уигра са екипом за наредне изазове.

Репрезентације Гане, Замбије и Комора ће имати наше момке у својим редовима за њихове дуеле. Осман Букари ће се са Ганом састати против Бразила, односно Никарагве и настави сјајну форму која га је красила од када је стигао у наш трофејни клуб. Кингс Кангва ће дириговати везним редом Замбије, док ће Ел Фарду Бен поново покушати да са репрезентацијом Коморских острва упише нове победе.

Млади леви бек – Иракли Азаров добио је позив Грузије за дуеле са Северном Македонијом и Гибралтаром, такође у Лиги нације.

Одавно је познато да дефанзивном линијом младе репрезентације Србије командује суперталентовани Стефан Лековић, те се тако нашао на списку селектора Радована Кривокапића. У периоду од 19. до 27. септембра нашу националну омладинску селекцију очекују мини припреме, као и учешће на меморијалном турниру „Стеван Вилотић Ћеле“. Такође, Јегор Пруцев је добио позив репрезентације Русије до 21 године и имаће прилику да наступа против Белорусије и Казахстана.

Позив репрезентације Малија стигао је за високог центарфора Калифу Кулибалија, али како би се што брже адаптирао на све тактичке замисли нашег стручног штаба остаће да тренира у Београду.

The post Цео тим Звездиних репрезентативаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment