Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Још два дана до почетка продаје сезонских улазница

КК Црвена звезда мтс подсећа своје присталице да редовна продаја сезонских карата за такмичарску сезону 2022-2023 почиње у среду тачно у 12 часова!

Клуб је за почетак продаје која ће стартовати на Малом Калемегдану у нашој кући, припремио и додатна изненађења за све који се у среду тачно у подне буду нашли у просторијама клуба.

Радно време продајног места на Малом Калемегдану ће бити радним данима од 12-20ч, а суботом од 10-16ч, док недељом продајно место неће радити. Редовна продаја трајаће најмање до почетка сезоне и уводних мечева које црвено-бели играју у АБА и Евролиги.

Осим оног највреднијег – сезонске карте, као и у претпродаји, у посебно дизајнираној кутији биће поклон пакет који чине посебно дизајнирана и јединствена мајица КК Црвена звезда, привезак са званичним грбом клуба, као и писмо сваком навијачу црвено-белих.

Сваки купац сезонске карте и активне чланске карте добија овај пакет на поклон!

Као што смо и најавили, цене у претпродај биле су још повољније, али се клуб потрудио да и у редовној продаји сезонске улазнице буду врло приступачне навијачима, како би сви заинтересовани били у прилици да буду део Звездине приче и учествовали активно у сезони 2022/2023.

Овом приликом још једном подсећамо на цене свих пакета сезонских карата које ће се наћи у продаји у среду тачно у подне на Малом Калемегдану (као и онлајн путем сајта www.tickets.rs):

Чека нас још једна узбудљива сезона – Уживајте уз Црвену звезду у сезони великих утакмица које нас чекају у Евролиги и АБА лиги и Супер Лиги Србије!

Овом приликом представљамо вам и цене дневних карата за сва такмичења у којима ће наступати КК Црвена звезда мтс у такмичарској сезони 2022-2023, како бисте могли још једном да се уверите у погодности које нудимо за све навијаче који се одлуче на куповину сезонске улазнице.

The post Још два дана до почетка продаје сезонских улазница appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment