Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Crvena zvezda u poseti OŠ“ Svetozar Marković“

RK Crvena zvezda Grundfos početak nove školske godine iskoristio je za saradnju sa još jednom osnovnom školom u prestonici.
Ispred kluba je koordinator mlađih kategorija Marko Lazić dogovorio saradnju sa direktorom OŠ „Svetozar Marković“ sa opštine Vračar, gospođe Ivanom Orolicki.
Direktor škole koja je osnovana 1950.godine, a od 1956. nalazi se na postojećoj lokaciji, Ivana Orolicki izrazila je zadovoljstvo povodom saradnje sa Crvenom zvezdom.

Drago nam je da imamo priliku da promovišemo što više sportskih aktivnosti, posebno timske sportove koji podstiču razvoj saradnje, fer pleja i fizičkog i mentalnog zdravlja dece. Posebno nam je drago što smo se dogovorili sa ovako velikim klubom, sa dugom tradicijom, kao što je Crvena zvezda, da dođe u našu školu i privuče sto veći broj dece za rukomet.

Nadovezao se i koordinator mlađih selekcija Crvene zvezde povodom aktuelne i budućih saradnji.
Imamo želju da nastavimo istim tempom u novoj školskoj godini. Na obostrano zadovoljstvo dogovorili smo saradnju sa OŠ „Svetozar Marković“, u kojoj će se raditi animacije za dečake od I do VI razreda. Zahvaljujem se direktoru škole, gospođi Ivani Orolicki na gostoprimstvu i želji da zajedno animiramo decu da se opredele baš za ovaj naš divan sport. Nedavno smo dogovorili saradnju i sa OŠ“ Veselin Masleša“, gde ćemo započeti sa animacijama od ponedeljka.

The post Crvena zvezda u poseti OŠ“ Svetozar Marković“ appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment