Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Eraković i Mitrović u reprezentaciji Srbije

Velika čast i privilegija za dvojicu možda i najtalentovanijih fudbalera Srbije u ovom trenutku, s obzirom na to da su Strahinja Eraković i Stefan Mitrović dobili poziv u A reprezentaciju!

Pred reprezentacijom Srbije su dva izazova u predstojećoj Ligi nacija, a selektor Dragan Stojković je uputio poziv dvojici fudbalera iz našeg tima. Srbiju očekuju utakmice protiv Švedske (24. septembar) i Norveške (27. septembar).

Strahinja Eraković je rođen 22. januara 2001. godine u Beogradu i prošao je sve reprezentativne selekcije Srbije kao kapiten. Uprkos godinama, jedan je od prvih izbora selektora za poziciju štopera, a debi je upisao još 2. juna kada je zaigrao protiv Norveške u Ligi nacija. Za Zvezdu je ove sezone odigrao 14 utakmica.

Stefan Mitrović je rođen 15. avgusta 2002. godine u Kruševcu i osim srpskog, poseduje i kanadsko državljanstvo. Ipak, ovim pozivom je jasno da Mitrović želi da nastupa za reprezentaciju Srbije, za čiji je mladi tim već odigrao tri utakmice i postigao pogodak. Za Zvezdu je na devet utakmica postigao tri gola uz asistenciju.

Okupljanje reprezentacije Srbije je zakano za ponedeljak.

The post Eraković i Mitrović u reprezentaciji Srbije appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Dragan сеп 17, 2022 at 11:27

A nije pozvan Ibrahim?

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 17, 2022 at 19:38

HAHHA..DA..ON BI BIO ŠLAG NA TORTI

Reply

Leave a Comment