Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Navijači posetili trening i pružili podršku timu

Crvena zvezda je porodica! I kada se peva i kada se plače, tu smo, svi kao jedan, da pokažemo da je zajedništvo nešto što nas krasi i karakteriše. Upravo zato, navijači su napravili svojevrsno iznenađenje fudbalerima pred gostovanje Novom Pazaru i posetili ih na treningu.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde biće odigrana bez prisustva publike, zbog kazne koju je domaćin dobio još u prethodnoj sezoni. To znači, da najverniji navijači neće biti u prilici sutra u gradu smeštenom u Raškom okrugu pruže podršku pulenima Miloša Milojevića. Ipak, to ih nije sprečilo da se danas u 14:15 okupe na pomoćnim terenima gde tradicionalno treniraju naši prvotimci i uz pesmu i aplauze ih isprate u Novi Pazar, sa željom da se u Beograd vrate sa tri boda.

Prijatno subotnje popodne preraslo je u pravu zvezdašku feštu, a na licima igrača se videlo koliko im je poseta navijača značila. Svi do jednog su aplauzima nagradili navijače i ljubljenjem grba pokazali koliko su se do sad, i koliko će nastaviti u istom maniru da se bore za crveno-beli dres.

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova, a verujemo da će izabranici Miloša Milojevića ostvariti još jednu prvenstvenu pobedu.

The post Navijači posetili trening i pružili podršku timu appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment