Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Crvena zvezda i Grundfos produžili saradnju

Generalni sponzor RK Crvena zvezda i u narednoj sezoni biće Grundfos. Posetom pogona i kompaniji Grundfos u Inđiji ugovor su potpisali direktor fabrike „Grundfos Srbija“ Veljko Todorović i predsednik Upravnog odbora RK Crvena zvezda, Dragan Škrbić.

Crveno-beli su iskoristili slobodan dan da posete fabriku kompanije Grundfos i upoznaju se detaljnije sa radom partnera. Delegacija Crvene zvezde koju su predvodili generalni direktor Nenad Peruničić, predsednik UO Dragan Škrbić i ćlanovi UO, zajedno sa stručnim štabom i prvim timom obišla je pogon za proizvodnju, proizvodnu halu, a zatim je usledila prezentacija proizvoda i sistema vrednosti koji se zasniva na održivom razvoju kao glavnom cilju kompanije.

Nakon obilaska fabrike i upoznavanja sa kompanijom usledilo je potpisivanje ugovora. Veljko Todorović i predsednik UO RK Crvena zvezda Grundfos Dragan Škrbić su potpisali produženje ugovora.

Obe strane su zadovoljne što su potvrdili i predstavnici. Dragan Škrbić nije krio zadovoljstvo produženjem ugovora.

Izuzetno smo zadovoljni produženjem ugovora sa Grundfosom, koji je naš generalni i nazivni sponzor. Drago nam je što je Grundfos kao globalni i svetski lider u svom polju već drugu sezonu sa nama. Trudićemo se i ubuduće da opravdamo očekivanja.

Zadovoljan nastavkom saradnje je i direktor fabrike „Grundfos Srbija“, Veljko Todorović.

Definitivno smo zadovoljni čim smo krenuli u drugu godinu ugovora sa Crvenom zvezdom. U prvoj godini smo se upoznavali, očekivanja su ispunjena i radujemo se nastavku saradnje. Drago nam je da imamo veliki rukometni klub, velike rukometne legende kao što su Dragan Škrbić i Nenad Peruničić i da se nastavlja sa razvojem rukometa u Srbiji, mi smo tu da to na određeni način i podržimo.

Trener Crvena zvezde, Ratko Đurković izrazio je zadovoljstvo ispred tima.

Meni kao treneru znači da imamo stabilnog sponzora i da možemo da računamo na taj mir, što se tiće funkcionisanja ekipe. Ne samo što se tiče plata, već i u smislu godišnjih aktivnosti, priprema. Ovo je lep dan. Drago mi je da se velika kompanija kao Grundfos opredelila za Crvenu zvezdu. Na nama je da to poverenje opravdamo i da pokušamo da ostvarimo one ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone.

Utakmicu prvog kola ARKUS lige u novoj sezoni crveno-beli će odigrati 21.septembra u „Šumicama“ protiv Dinama iz Pančeva.

The post Crvena zvezda i Grundfos produžili saradnju appeared first on SD Crvena zvezda.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment