Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса

Млађе категорије Црвене звезде за викенд настављају своје шампионате, а наше бисере очекује осам такмичарских мечева. Дуеле омладинске селекције и првог тима Графичара ћете моћи да испратите уживо на програму Звезда ТВ-а, као и на нашем Јутјуб каналу, док ћете утакмицу кадетске селекције моћи да погледате у одложеном термину.

Омладинци Црвене звезде у недељу од 11 часова гостују екипи Новог Пазара у оквиру четвртог кола првенства. Три узастопне победе тиму Зорана Рендулића дају додатно самопоуздање да наставе низ тријумфа, а наредни меч је прилика да наш тим упише нова три бода на другом гостовању ове сезоне. Хитроноги крилни нападач – Стефан Миладиновић истиче да је екипа спремна за наредни дуел после тријумфа над крушевачким Напретком.

Играмо нову утакмицу после само четири дана, а осећамо се максимално спремно и фокусирано. Нема говора о умору, још је почетак шампионата и после одлично одрађених припрема можемо да издржимо највеће напоре. Екипа је састављена од сјајних појединаца, а мислим да то показују резултати на терену. Уживамо велико поверење од тренера и то нам даје велики мотив, енергију и снагу да играмо што боље. Очекује нас традиционално неугодно гостовање, али се радујемо сваком мечу и прилици да покажемо наш таленат. Прижељкујем победу и гол Алексе Цветковића на предстојећем мечу – рекао је Стефан Миладиновић.

По узору на нашу најстарију генерацију, кадетска селекција је уписала три победе од старта. Феноменална гол разлика и мали број примљених погодака су само мали показатељ колики је заправо потенцијал наших бисера. Тим Слађана Николића гостује суботичком Спартаку сутра од 11 часова, а капитен дечака рођених 2006. и 2007. године наглашава да је сјајна атмосфера присутна у свлачионици, као и да је екипа максимално фокусирана пред меч.

Спартак је остварио победу и доживео два пораза на старту лиге, али то не треба да нас опусти. Ради се о противнику који игра одлично на свом терену и самим тим нас очекује тежак дуел. Међутим, немамо чега да се плашимо јер бранимо боје Црвене звезде. Дефинитивно смо се победама истакли као фаворити на сваком дуелу, а седам голова против Напретка су само још већи подстрек да наставимо да играмо офанзивно и нападачки. Имамо поверење једни у друге, одлично се познајемо и ван терена, дуго смо на окупу. Верујем у четврту узастопну победу, спремни смо за то – рекао је Милосављевић.

Субота, 10 часова, млађи кадети – Рад – Графичар
Субота, 11 часова, кадети – Спартак – Црвена звезда
Субота, 17 часова, сениори – Железничар – Графичар

Недеља, 10 часова, пионири – Раднички НБГ – Графичар
Недеља, 11 часова, омладинци – Нови Пазар – Црвена звезда
Недеља, 17 часова, кадети – Графичар – Телеоптик
Недеља, 19 часова, омладинци – Графичар – Вршац

Понедељак, 11 часова, млађи омладинци – Графичар – Рад

The post Распоред утакмица и најава преноса appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment