Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мркела: Са Милојевићем у нове успехе

Спортски директор Митар Мркела се захвалио Дејану Станковићу на беспрекорној сарадњи и пожелео добродошлицу новом тренеру – Милошу Милојевићу.

– Пре свега желим да се захвалим Дејану Станковићу на изванредној сарадњи и истим таквим резултатима у протекле три године. Одлично смо функционисали и постигли пуно тога. Сада ће екипу преузети Милош Милојевић. Реч је о младом и изузетно перспективном стручњаку с којим сам сарађивао годину и по дана док је био асистент шефу стручног штаба, али и човеку који је поникао у Звездиној омладинској школи и одлично је познаје. Милоша Милојевића дуго пратимо, он је млад и модеран тренер, баш какав је потребан Црвеној звезди. Милојевић је свакако био предвиђен да замени Дејана Станковића када дође тај тренутак и сада је дошао. Нисмо имали ни најмању дилему и врло брзо смо се све договорили. Звезду сигурно чекају нови успеси са Милојевићем на клупи, а верујем да ће доћи већ у групној фази Лиге Европе, као и у првенству – рекао је Мркела.

The post Мркела: Са Милојевићем у нове успехе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 26, 2022 at 21:57

al ste vi b.udaletine..dovodite trenere da se uče..pa koji to ozbiljan klub radi..dovodite početnike za trenere,ne dovodite pojačanja..sta radite bre vise b.itange

Reply

Leave a Comment