Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Канга: Црвено-бела кореографија као ветар у леђа

Црвена звезда ће у уторак од 21 час дочекати Макаби Хаифу у реванш утакмицу плеј-офа за улазак у Лигу шампиона, а Гелор Канга је и у првом мечу показао да је најбољи када је најтеже. Миљеник навијача верује у пролаз и позива звездаше на утакмицу.

Иако смо изгубили, имамо активан резултат пред реванш и даћемо све од себе да се пласирамо у Лигу шампиона. Сматрам да имамо квалитет да играмо групну фазу најелитнијег европског такмичења, и да смо то већ показали до сад, али утакмица у уторак биће нешто посебно за све нас. Много волимо да играмо када је Маракана пуна, и сигуран сам да ће тако бити, а песма навијача је оно што нас тера да и последњи атом снаге остваримо на терену. Искусни смо, знамо да играмо овакве мечеве, и искрено једва чекам утакмицу. Наравно, поштујемо Макаби, али терен ће рећи све. Такође, добро се сећам утакмице против Краснодара у Београду и гола који сам постигао, не бих имао ништа против да се то понови у уторак – почео је Канга.

Габонац се посебно радује црвено-белој кореографији која је планирана на трибинама.

Никад нећу заборавити атмосферу која је била не мечу са Пјуником где су сви били у дресовима, а сада се спрема нешто још боље. Биће то буквално црвено-бела кореографија, где ће цео стадион бити у најлепшим бојама на свету. Искрено, не само ја, већ и сви у свлачионици причамо о томе и узбуђени смо. Позивам све навијаче да испоштују акцију и да на север и југ дођу у белим, а на исток и запад у црвеним мајицама, како би још једном послали поруку да смо сви као један. То ће бити наш ветар у леђа у уторак – подвукао је Канга.

The post Канга: Црвено-бела кореографија као ветар у леђа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment