Moja Crvena Zvezda
Важно Кошарка Најновије

Црвена звезда уплатила нову рату за порез, када ће и други?

КК Црвена звезда мтс, наставља да измирује своје обавезе према држави у складу са својим тренутним могућностима и плаћа порез (ПДВ) који су у обавези да исплаћују сви спортски клубови и правни субјекти у Републици Србији.

КК Црвена звезда је тако 17 и 18.08.2022. године уплатио суму од 3.894.239,00 динара (32.664,87 ЕУР) на име дуговања за порез (ПДВ).

Ово је трећа уплата на име дуговања у кратком временском року коју је клуб уплатио током лета и то у укупном износу 15.290.243,00 динара (129.642,87 евра)!

Подсећамо, да је КК Црвена звезда једини у потпуности и до најмањих детаља објавио своја дуговања која се искључиво односе за ПДВ јер других пореских обавеза нема, али и објавио своје финансијско пословање и дао га до детаља на увид јавности.

Подсећања ради, КК Црвена звезда је до сада у последњих 11 сезона укупно уплатила за ПДВ 7.151.229,87 евро.

Зато очекујемо да ће то учинити и остали правни субјекти и клубови који дугују вишеструко веће износе (у милионима евра) на име неплаћеног пореза својој држави и грађанима Републике Србије.

Црвена звезда ће како је већ и најављено, у складу са својим могућностима, наставити да испуњава своје обавезе према држави и о томе редовно обавештавати јавност.

КК Црвена звезда мтс

The post Црвена звезда уплатила нову рату за пораз, када ће и други? appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
1 Коментар
најновијим
најстаријим највише гласова
Inline Feedbacks
View all comments
Nele

Kada će drugi?! Šta vas briga za druge, gledajte u svoje dvorište!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x