Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У продаји карте за обе утакмице против Макабија

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава све навијаче да ће данас од 12 часова бити у продаји карте за другу утакмицу плеј-офа Лиге шампиона против Макабија из Хаифе која се игра 23. августа на стадиону „Рајко Митић“, али и за дуел на гостујућем терену који ће црвено бели одиграти већ у среду 17. августа.

Продаја улазница за утакмицу на стадиону „Рајко Митић“, која је заказана за 23. август у 21 час, одвијаће се искључиво на благајнама, па ће сви они који дођу на данашњи дуел против Вождовца (20:45) моћи да купе улазницу за овај одлучујући европски меч, што је посебно важно јер онлајн куповина неће бити доступна за овај дуел.

Карте неће бити доступне за продају држављанима Израела, а приликом уласка на стадион свако ће бити дужан да уз карту покаже свој идентификациони документ. Држављани Израела ће моћи да буду смештени искључиво у боксу одвојеном за гостујуће навијаче.

У суботу 13. августа благајне ће радити од 12 часова до 20 сати и 45 минута. Затим ће се продаја карата наставити од понедељка 15. августа током радне недеље од 10 до 19 часова. Очекујемо у наредних пар дана да стадион буде распродат, те би о евентуалним даљим терминима продаје накнадно обавестили наше навијаче.

Цене карата су следеће:

Запад – 2400 динара

Исток – 2000 динара

Север / Југ – 1000 динара

Такође, прва утакмица плеј-офа је изузетно значајна за наш клуб како би обезбедили што бољи резултат пред реванш. Карте за утакмицу која су игра у Израелу 17. августа од 21 час по српском времену од данас ће се продавати у Сервису за чланство на стадиону „Рајко Митић“. Улазнице које су у продаји су за навијачку трибину, а цена износи 27 евра. Продаја улазница за први меч ће се одвијати и у понедељак од 10 до 19 часова такође у Сервису за чланство.

Карте за утакмицу у Хаифи биће доступне за продају и у Израелу на дан утакмице о чему ћемо накнадно обавестити звездаше.

The post У продаји карте за обе утакмице против Макабија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment