Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јегор Пруцев у Црвеној звезди!

Талентовани офанзивни везни фудбалер Јегор Пруцев потписао је четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Младом Русу су добродошлицу пожелели наш председник Светозар Мијаиловић и спортски директор Митар Мркела, а он је са осмехом подигао црвено-бели дрес са бројем 29.

Црвена звезда је велики клуб који је познат широм Европе. Срећан сам што сам постао део црвено-беле породице и желим да освајам што више трофеја у Звезди. Као и сваком фудбалеру, сан ми је да играм Лигу шампиона, и сматрам да је ово право место да учим и напредујем. Поносан сам што ће ме тренирати Дејан Станковић, сећам се његовог гола са пола терена против Шалкеа, а сада ћу имати прилику да сарађујем с њим. Заиста невероватан осећај – рекао је Пруцев.

Црвена звезда је искористила прилику која се не пропушта и довела талентованог Руса, који покрива позицију готово све позиције у офанзивном делу везном реда, па може да игра десно, у средини и лево, што значи да ће Дејан Станковић имати још једног поливалентног фудбалера у свом тиму и нови адут у рукаву када је реч о навали.

Јегор Пруцев је рођен 23. децембра 2002. године у Краснодару. Упркос томе, поникао је у Сочију и за сениорски тим је дебитовао са непуних 18 година, и то симболично – против Краснодара. После јуниорског стажа, калио се у Текстилчику из Иванова где је на 25 утакмица постигао два гола, а потом и у Нефтехимику где се на 13 мечева, три пута уписао у стрелце. Управо су га партије које је пружао у другом по квалитету руског такмичења, препоручиле Црвеној звезди, с обзиром да је показао невероватан потенцијал, као и способност да игра на свим позицијама у офанзивном делу везног реда.

The post Јегор Пруцев у Црвеној звезди! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment