Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда чува таленте – Осам нових потписа

Данас су у Медија центру стадиона “Рајко Митић” професионалне уговоре са Црвеном звездом потписала осморица бисера који стасавају у нашој Омладинској школи и која представљају велику будућност клуба.

Уговоре су потписали: Марко Ћурић (2003, централни везни), Млађан Иванковић (2004, централни везни), Драган Тегелтија (2006, десни бек), Урош Тегелтија (2006, крилни нападач), Немања Ђуришић (2006, централни нападач) и Вељко Милосављевић (2007, штопер). На верност Црвеној звезди обавезали су се и Андрија Максимовић (2007, офанзивни везни) и Огњен Мишић (2007, крилни нападач), али из оправданих разлога нису присуствовали промоцији.

Талентованим дечацима се прво обратио председник нашег клуба Светозар Мијаиловић и пожелео им пуно среће и успеха у даљем раду.

Пре свега бих поздравио родитеље талентованих младића и честитао им на томе што су створили људе који су данас потписали уговор са Црвеном звездом. Желим да им уговор буде подстицај за даљи рад и напредак, те да у будућности потписују што више уговора, јер ће то бити знак да добро играју. Звезда је поносна на дечаке који су успели да добију препоруку да их руководство Омладинске школе и њихови тренери предложе за потписивање уговора. Момци, желим вам успех и ово је само један корак на путу за који сте се определили. Чека вас озбиљан и напоран рад, јер савремен фудбал није само игра, него и више од тога. Потрудите се да оправдате указано поверење – истакао је Мијаиловић.

Честитке су потом уследиле и од директора наше Омладинске школе – Драгана Младеновића, који је најбоље упознат са квалитетима и талентом наших дечака.

Добили сте добру полазну основу за оно што вас очекује сада када сте професионалци. У складу са уговором који сте потписали, морате тако да се понашате на терену и ван њега, а обавезе су вам добро познате када је реч о тренинзима. Ипак, надам се да ћете успети да се покажете и у приватном животу, и ту пре свега мислим на школовање. Од вас сви у клубу очекују да пре свега будете добри људи и да се одричете небитних ствари у животу како бисте могли да остварите циљеве, а ту мислим на фудбалску каријеру која је захтевна и тражи одрицање. Честитам вама и вашим родитељима, и још једном, од вас очекујем посвећеност на тренинзима, те спремност да испуните захтеве које тренери буду тражили – рекао је Младеновић.

The post Звезда чува таленте – Осам нових потписа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment