Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Награда за сезонце – гледај меч с Макабијем из променоара на западној трибини

Црвена звезда наставља да награђује сезонце, а с обзиром на феноменално дружење које смо организовали у „Клубу шампиона“ за гостовање Пјунику, одлучили смо да наставимо у том маниру, те оне најверније наградимо гледањем утакмице против Макабија у Хаифи, али овог пута у променоару на западној трибини.

Право звездашко дружење било је у уторак 9. августа од 19 часова када смо гостовали Пјунику у Јеревану. Атмосфера о којој ће се дуго причати, зачињена победом Црвене звезде и пласманом у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона. За меч са Пјуником смо наградили првих 75 сезонаца, а сада ћемо наредних 200 који ће уз бесплатну храну и пиће (безалкохолно) имати прилику да гледају утакмицу са Макабијем из Хаифе. Такође, првих 100 који до уторка у 23 часа обнове сезонске улазнице ће такође имати прилику да у среду у променоару на западу стадиона „Рајко Митић“ посматрају утакмицу. Свако ко се буде нашао у одабраном друштву, добиће по две улазнице, тако да ће имати прилику да са собом поведе још неког на ово незаборавно звездашко дружење.

Ипак, уколико још увек нисте купили вашу сезонску улазницу, право је време да то учините кликом на: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html.

The post Награда за сезонце – гледај меч с Макабијем из променоара на западној трибини appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment