Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Новајлије за бољу игру и резултате

Нова сезона је све ближа за селекције у Омладинској школи Црвене звезде, а неке од генерација знатно су се појачале у односу на претходну такмичарску годину.

Кадетска селекција Црвене звезде ће од предстојеће сезоне бити богатија за четири нова фудбалера. Црвено-бели дрес задужили су близанци рођени 2006. године, Драган и Урош Тегелтија, који у редове нашег клуба стижу из Чукаричког. Драган игра на позицији десног бека, док његов брат Урош покрива позицију левог крила.

Новајлија међу црвено-белим кадетима је и Вукашин Ивановић, који је у наш клуб дошао из Земуна. Момак рођен 2006. године игра на позицији нападача, а голгетерске способности већ је показао на припремама.

Нападачка линија наших кадета, јача је и за Стефана Голубовића. Он је такође рођен 2006. године, а претходне сезоне носио је дрес екипе 011.

Екипа млађих кадета Црвене звезде ће у сезони пред нама бити јача за пет новајлија. Тиму који са клупе предводи Милорад Вилотић, прикључио се талентовани нападач Андреј Митић. Момак рођен 2007. године у редове црвено-белих долази из Аде, а сигурно да ће својим талентом допринети добрим резултатима.

Офанзивна линија млађих кадета, богатија је и за Стефана Столића, момка рођеног такође 2007. године, који у Црвену звезду долази из ОФК Београда. Он је претходне сезоне бележио сјајне партије, а верујемо да ће форму пренети и у црвено-бели дрес.

Нападом млађих кадета, предстојеће сезоне ће „дириговати“ талентовани Андрија Миладиновић, рођен 2007. године. Миладиновић игра на позицији плејмејкера или такозване „десетке“, а нема сумње да ће црвено-белима бити од великог значаја у новој такмичарској години.

Бочну линију у екипи млађих кадета, појачао је брзоноги Матија Ђуровић, крилни нападач рођен 2007. године. Претходне сезоне је бележио добре игре у дресу ОФК Београда, а верујемо да ће тако наставити и у дресу нашег клуба.

Леђа свим офанзивцима, чуваће талентовани леви бек Сергеј Царевић, који је претходне сезоне наступао за Оле. Момак рођен 2007. године се сјајним партијама наметнуо да добије позив Црвене звезде, а сигурно да ће допринети добрим играма екипе коју предводи Милорад Вилотић.

The post Иза југа Маракане – Новајлије за бољу игру и резултате appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment