Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Што Звезда иде даље, навијачи су ближи

Пласирала се Црвена звезда у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона елиминисавши Пјуник укупним резултатом 7:0. Утиске после меча у Јеревану коју смо решили у нашу корист резултатом 0:2, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Када дођеш из Београда у Јерменију са резултатом 5:0, трудиш се да у сваком моменту имаш утакмицу под контролом. Нисмо улазили у ризике, можда је то могло да изгледа боље, али доста смо искусна екипа да знамо како се играју овакве утакмице. Задовољан сам, могло је и боље и горе, али играли смо онолико колико нам је противник дозволио и колико нам је требало – полео је Станковић.

Имао је речи хвале наш Мистер за фудбалере Пјуника.

Од Отубања смо више очекивали, јер је показао потенцијал, али Хартуњан је потврдио квалиет, међутим то смо знали и из претходне утакмице. Он ми је оставио најпозитивнији утисак.

Фантастичну подршку са трибина је имала Црвена звезда, и током већег дела меча су се чуле песме наших навијача.

То је наша снага, наш дух, нешто што нас прати свуда и видели сте сами како је било у Београду. Код куће се осећамо много сигурно, а онда дође пут у Брагу прошле године где направимо озбиљан искорак, у Глазгову такође, па ево сада настављамо у Јеревану. Био је то далек пут за навијаче, али што Звезда иде даље, они су све ближи. Хвала им на томе, знам да ће бити ту у сваком моменту, не само када је добро. Величина њих се искаже баш онда кад није добро, а то сам осетио на својој кожи – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Што Звезда иде даље, навијачи су ближи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment