Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Озбиљно за коефицијент

Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 19 часова одмерити снаге са Пјуником у оквиру реванш меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Упркос убедљивој победи од 5:0 у Београду, Марко Гобељић истиче да мотива пред сусрет у Јеревану не мањка.

Знамо чији дрес и да се подразумева да на свакој утакмици борбеност буде на високом нивоу. Желимо додатно да поправимо коефицијент, како наш, тако и државни, према томе, изузетно фокусирани дочекујемо сусрет са Пјуником. Резултат јесте велики и на нашој страни, уз то, показали смо у Београду да смо боља екипа, али нико не помишља да реванш одигра „ради реда“, већ сви желимо да пружимо звездашима још једну утакмицу којом ћемо да им приближимо пун потенцијал овог тима. А он је огроман, никад већи. Тако да, нема опуштања, већ максимална борба за још један добар резултат – почео је Гобељић.

Радује нашег универзалца форма екипе, али још више посета на трибинама.

У одличној смо форми. Од старта сезоне смо ушли јако у све утакмице, практично да нисмо имали минут празног хода на терену, већ стално нападање, а то је оно што наша публика воли. Пресрећан сам што их је све више на трибинама, много нам то свима значи и нема лепшег осећаја него играти пред пуном Мараканом. Акција у смислу дресова је била успешна, направљена је атмосфера о којој се и даље прича. Желимо да их у наредним утакмицама буде још више, а ми ћемо на терену да им показујемо да ће имати 90 минута уживања док буду гледали своју Црвену звезду – подвукао је Гобељић.

The post Гобељић: Озбиљно за коефицијент appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment