Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Звезда увек – Звезда заувек

На састанку Управног одбора СД Црвена звезда који је данас одржан усвојена је оставка досадашњег генералног секретара Игора Милојевића.

„Поштовани,

Након девет година, одлучио сам да поднесем оставку и повучем се са места генералног секретара СД Црвена звезда.

Моја одлука је лични чин.

Своју припадност и приврженост црвено-белој спортској породици настављам максималним ангажовањем и пуном посвећеношћу Ватерполо клубу Црвена звезда, са којим сам остварио највеће спортске успехе освојивши све домаће и европске титуле.

Захваљујем се проф. др Петру Шкундрићу, др Ивану Тодорову, др Небојши Човићу, свим члановима Управног одбора и Скупштине СД Црвена звезда на подршци у мом досадашњем раду.

Уверен сам да ће Управни одбор СД Црвена звезда на челу са др Звезданом Терзићем, као и са председником Скупштине Стојаном Вујком, унапредити рад нашег спортског друштва, са новом енергијом, пројектима и резултатима.

Искрено се радујем, да ће важан члан тог тима на функцији генералног секретара СД Црвена звезда бити господин Зоран С. Аврамовић.

Веран Звезди – УВЕК И ЗАУВЕК.

Игор Милојевић“

Спортско друштво Црвена звезда још једном се захваљује Игору Милојевићу на досадашњем раду и преданости послу који је обављао од 2013. године.

The post Звезда увек – Звезда заувек appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment