Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Зоран Аврамовић генерални секретар СД Црвена звезда

На састанку Управног одбора СД Црвена звезда одржаном 3. августа 2022. године, којом је председавао председник Звездан Терзић, усвојена је оставка досадашњег генералног секретара Игора Милојевића, а за новог једногласно је изабран Зоран Аврамовић.

Зоран Аврамовић је запослен у Спортском друштву Црвена звезда од 15. августа 1989. године. Дуги низ година обављао је функцију директора Црвена звезда маркетинга, а један кратак период био је и извршни директор ФК Црвена звезда. Главни и одговорни уредник је Звездине ревије две деценије. Главни и одговорни уредник је монографија Спортског друштва Црвена звезда „Наших 60 година“ из 2005. године и „Под сјајем Звезде“ из 2015. године.

Идејни је творац акције „И ја сам звездаш“, почетком XXI века која је резултирала учлањивањем преко 124.000 деце из школа широм Србије, региона, Европе, Аустралије… Аутор је шест књига о актуелним темама у свету фудбала, а о тим темама већ 22 године пише и колумне за дневну новину „Блиц“.

Добитник је награде за Маркетиншки догађај године за пројекат „Одбојка спаја“ 2011. године.

Спортско друштво Црвена звезда захваљује се Игору Милојевићу на досадашњем раду и преданости послу који је обављао од 2013. године.

The post Зоран Аврамовић генерални секретар СД Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment