Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родићевих 200!

Милан Родић је на вечерашњој утакмици против Радника у оквиру четвртог кола Суперлиге Србије одиграо јубиларни 200. наступ у црвено-белом дресу. Тиме се борбени леви бек на још један начин уписао златним словима у богату историју Црвене звезде, а симболичан дрес са бројем 200, уручио му је спортски директор нашег клуба Митар Мркела.

Родић је дебитовао за Црвену звезду 17. јула 2017. године у победи наше екипе над Спартом из Прага резултатом 2:0 у оквиру квалификација за Лигу Европе. За пет проведених година у клубу, момак рођен у Дрвару је био незаменљив шраф Звездине екипе, како под вођством Владана Милојевића, тако и под командом Дејана Станковића. Сви звездаши сигурно памте утакмицу против Јанг бојса, када је управо снажни бек учествовао у акцији коју је у гол спровео Алекса Вукановић и тако други пут узастопно одвео наш тим у Лигу шампиона. У црвено-белом дресу је до сада постигао девет погодака, а уз то успео је и да освоји пет титула првака државе, као и два Купа Србије. Такође, два пута је наступао у Лиги шампиона, док је три пута играо у Лиги Европе, где је у сва три наврата успевао да са нашим клубом избори нокаут фазу овог такмичења.

Родић је и даље стандардан првотимац и незаменљива карика у игри екипе коју са клупе предводи Дејан Станковић. Верујемо да ће леви бек наше екипе наставити са сјајним играма и у будућности и да ћемо се сви заједно радовати новим успесима Црвене звезде.

The post Родићевих 200! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment