Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

КК Црвена звезда мтс наставља да испуњава своје обавезе према држави

КК Црвена звезда мтс, обавештава јавност, да је као и што је најавио, наставио да измирује своје обавезе према држави у складу са својим тренутним могућностима.

КК Црвена звезда који је током јуна у потпуности и до најмањих детаља објавио своја дуговања (која се искључиво односе) за ПДВ и у периоду од 01.01.2021 до 03.06.2022.године (износ за ПДВ је тада био 67.335.395,00 динара) уплатио је половином јуна суму од 8.582.416,00 динара или 72.978,00 евра, а данас је наставио да исплаћује порески дуг, и уплатио нову суму од 2.813.588,00 динара или 24.000,00 еура.

КК Црвена звезда је дуги низ година најтранспарентнији клуб и своје финансијско пословање је у више наврата до детаља дао на увид јавности (фебруар јун), а овом приликом подсећамо јавност да је у претходном периоду од 10 година клуб на име пореза платио износ (који је увећан са нове три уплате) на суму од 7.118.565,00 евра!

Очекујемо да ће нашим примером (и то у што хитнијем року) кренути остали правни субјекти који су поменути у оправданој анализи министра финансија Синише Малог који дугују вишеструко веће износе (у милионима евра) на име неплаћеног пореза својој држави и грађанима Републике Србије.

КК Црвена звезда мтс делима, а не речима показује зашто је успешан спортски куб (који је могао и више у међународним оквирима да се понашао попут других и усмеравао сав новац искључиво на терен), а као што је најављено, о свим даљим активностима, уплатама (које ће бити у складу са платежном моћи клуба) и дугу за ПДВ, клуб ће благовремено обавештавати јавност.

КК Црвена звезда мтс

The post КК Црвена звезда мтс наставља да испуњава своје обавезе према држави appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment