Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Црвено-бели караван „обојио“ Пирот

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ наставио је свој пут, а након посета Нишу, Врању и Лесковцу, наша делегација је допутовала у Пирот.

Овај град се налази у југоисточном делу наше земље, недалеко од границе са Бугарском и броји око 50 хиљада становника, а већину представљају управо навијачи Црвене звезде.

По самом доласку, дочекао нас је велики број наших најмлађих навијача, који су нестрпљиво чекали долазак вољеног клуба. Недуго затим је постављена и црвено-бела фан зона, у којој су изложени легендарни „ушати“ пехар, као и прошлосезонска дупла круна. Убрзо се испред нашег пулта за чланство створила велика гужва, свих заљубљеника у црвено-беле боје, који су изразили жељу да љубав према Црвеној звезди озваниче у виду активне чланске карте. Атмосферу на градском тргу у Пироту додатно су улепшале бројне звездашке песме, а најватреније присталице пропратиле су долазак наше делегације уз сјајни пиротехнички перформанс у бојама Црвене звезде. Посебно нас је обрадовала чињеница да је у фан зони био присутан изузетно велики број породица, које су дошле како би уживале у звездашком дружењу. Многобројне Делије из Пирота су у више наврата током трочасовног дружења изразиле велико задовољство поводом доласка вољеног клуба у њихов град, али и напоменуле да овакве акције треба чешће да се одржавају.

Наша експедиција је посетом Пироту завршила турнеју по југу Србије, а већ у недељу, 17. јула, црвено-бела експедиција посетиће Републику Српску, тачније Бијељину. Овим путем вас позивамо да посетите нашу фан зону у Републици Српској и будете део прелепог звездашког дружења.

The post Црвено-бели караван „обојио“ Пирот appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment