Moja Crvena Zvezda
?>
Важно Најновије Фудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети у походу

Екипа млађих кадета Црвене звезде састављена од дечака рођених 2007. године окупила се на теренима иза југа Маракане, предвођена Милорадом Вилотићем, који је и у години за нама водио талентовану селекцију, а на првом тренингу могао је да рачуна на 24 играча.

На списку су: Павле Бекоња, Филип Достанић, Данило Булатовић, Вања Маринковић, Вук Рогановић, Игор Бубања, Ђорђе Цветковић, Адем Авдић, Сергеј Царевић, Петар Манојловић, Алекса Василић, Андрија Миладиновић, Немања Јовић, Александар Љујић, Младен Грујић, Урош Ђорђевић, Огњен Мишић, Страхиња Стојковић, Константин Пантић, Матеја Ђуровић, Саша Сторебра, Даворин Тошић, Андреј Митић и Стефан Столић. Осим Вилотића, у стручном штабу су још: Душан Шарановић (помоћни тренер) и Никола Серпак (кондициони тренер).

Такође, треба истаћи да су најталентованији из генерације 2007, већ пребачени у кадетску, па чак и омладинску селекцију Црвене звезде, чиме је наш клуб још једном ставио развој испред резултата. Јован Миладиновић је у омладинцима, док су у кадетима Вук Драшкић, Матеја Остојић, Вељко Милосављевић, Виктор Стојановић и Андрија Максимовић.

Бисери ће већ у суботу од 9 часова одиграти међусобну контролну утакмицу, а потом ће наставити да тренирају у Београду све до 25. јула када ће отићи на седмодневне припреме у Бањалуку.

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети у походу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x