Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рендулић: Знам шта је Звезда, титула се подразумева

Омладинци Црвене звезде окупили су се на теренима иза југа Маракане, а шеф стручног штаба наших бисера је добро познато лице за све звездаше, јер је реч о Зорану Рендулићу.

За мене ово није ништа ново, добро сам упознат шта се дешава у Црвеној звезди и неће ми бити потребно време за адаптацију. Једина је разлика што се по први пут сусрећем са момцима до 18 година, али већина њих има професионалне уговоре и већ су близу првог тима, тако да ни ту неће бити посебног привикавања. Најбитније ми је да се у овом првом делу припрема, у наредних седам дана, добро упознам са њима, као и они са мном, пре свега на људском нивоу. Желимо да радимо на међуљудским односима, а на првом састанку сам им говорио и о мојој идеји како треба да изгледа Црвена звезда и шта је наш циљ, тако да не видим никакав проблем и сигуран сам да ће све бити како треба – почео је Рендулић.

Омладинска селекција Црвене звезде је у претходне три године освајала титулу шампиона државе, а не сумња Рендулић да ће се тај успех поновити.

Кад си у Звезди, није важно да ли си у петлићима или у првом тиму, јер је притисак сличан. О титули нећемо ни да причамо, то се подразумева да је наш циљ и да ћемо тежити ка томе. Мени као тренеру, као и свим људима у клубу је циљ да што више играча дође у први тим Црвене звезде, да ли преко нашег развојног тима Графичара или директно из омладинаца је мање важно, али желимо да се посветимо деци максимално. Тако да могу да кажем да је највећи циљ да на сваких шест месеци промовишемо што више играча међу сениоре – подвукао је Рендулић.

The post Рендулић: Знам шта је Звезда, титула се подразумева appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment