Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Видели сте јаку и поносну Звезду, спремни смо за 10. јул

Фудбалери Црвене звезде поражени су резултатом 1:2 у утакмици одиграној у Сочију против руског Зенита, а утиске након одигране генералне пробе и последње провере пред старт сезоне изнео је Дејан Станковић.

Била је ово успешна провера, видели сте и сами јаку и поносну Црвену звезду од првог момента. Нема везе што смо играли против скупље екипе на тржишту и то малтене код њих кући, изашли смо високо, храбро и у првом полувремену имали домнацију у игри, посед, шансе и добар притисак на њихову задњу линију. Из тога смо добили две, три контре, али то није страшно. У другом полувремену смо јефтино примили голове и сигурно да је могло боље, али и горе, у сваком смислу те речи. Успео сам да одморим неке играче, појединцима да дам шансу и убедили су ме много добро. Звезда има добар и јак тим, очекује нас много утакмица на три фронта и битно је имати квалитетне момке и играче – почео је Станковић.

Црвена звезда ће 10. јула од 20 часова стартовати нову такмичарску годину утакмицом против нишког Радничког на нашем стадиону.

Спремни смо за почетак, јер знамо како смо и зашто смо радили овако јако. Нећу да се понављам, али 35 утакмица до 13. новембра је много и требаће нам и снаге и моћи и стрпљења, како физичког, тако и менталног да то све спакујемо у комплет победа, достигнућа и циљева који су огромни за Црвену звезду. Нећемо о томе да ли су реални циљеви, али гледаћемо да извучемо максимум из нас, дамо све од себе и да сваки навијач буде поносан на Звезду.

Истакао је Станковић да је ово била права такмичарска утакмица.

Феноменални су утисци, сам долазак, стадион, амбијент, противник који је много квалитетан. Драго ми је због момака што смо ушли у такмичење већ, јер је ово била баш таква утакмица – такмичарска, против много квалитегно противника. Били смо много добри, јаки, у сваког сегменту и можда је на крају фалило коцентрације и снаге. Ми 10. јула крећемо у нови пут који ћемо гледати да буде онај прави – Звездин. Надам се и што већем броју навијача на утакмици против Радничког, био бих пресрећан да испуне трибине, ови момци то заслужују – подвукао је Станковић.

The post Станковић: Видели сте јаку и поносну Звезду, спремни смо за 10. јул appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јул 4, 2022 at 22:25

mister,ti si ozbiljan pacijent..pa nismo mi veverice da ne vidimo da je ovo cirkus od igre

Reply

Leave a Comment