Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гордић: На крилима добре атмосфере можемо све

Вредно на припремама у Словенији раде и четворица наших чувара мреже, а намлађи међу њима и Звездино дете у сваком смислу те речи, с обзиром на то да је прошао све јуниорске селекције у црвено-белом дресу – Милош Гордић, пун је позитивних импресија.

Утисци су одлични, сјајно радимо, добро се спремамо. Поред тога одлична је атмосфера, мислим да сви треба да буду задовољни како је протекао досадашњи део припрема – почео је Гордић.

Рођени Београђанин истиче да ће екипа бити спремна за старт шампионата.

– Спремни смо наравно, али увек је присутан мали умор. Припремни је период и тешке су ноге. Одиграли смо три солидне утакмице, мислим да смо били бољи с обзиром на број створених прилика. Приоритет није резултат, већ да се добро спремимо и уиграмо пред почетак првенства, а тако ће сигурно бити.

Истиче Гордић да је велико искуство за младе фудбалере рад са шефом стручног штаба нашег тима – Дејаном Станковићем.

– Сваки савет и сугестија од таквог фудбалера какав је био Мистер, а сада и тренера значи доста. Трудимо се да што више „упијамо“ и учимо све што нам каже. Спадам у групи млађих играча, иако сам доста дуго са првим тимом. Момци који су се сада прикључили се труде да се брзо адаптирају на све захтеве.

Свакодневни рад са искусним голманима Миланом Борјаном и Зораном Поповићем су велико искуство за младог чувара мреже.

– Пре свега су два изванредна момка, а потом и голмана. Доста може да се научи са њим кроз причу и рад.

Јасни су циљеви за све фудбалере нашег тима пред старт нове такмичарске године.

Очекивања су увек највећа када сте у Црвеној звезди, а то је дупла круна и борба за Европу. Да се пласирамо у Лигу шампиона, мислим да свакако то можемо. Имамо одличну атмосферу и играчки кадар, сматрам да ће то све бити како треба – закључио је Гордић.

The post Гордић: На крилима добре атмосфере можемо све appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment