Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Екипа спремна за меч против Копра

Након поподнева које су наши првотимци провели пунећи батерије за наставак тренажног процеса, црвено-бели су од 18 часова поново истрчали на терен и одрадили и последњи тренинг пред сутрашњу контролну утакмицу против Копра.

Пријатни временски услови дочекали су видно одморне и расположене изабранике Дејана Станковића на послеподневном тренингу. Загревање је почело на посебно издвојеном полигону, који је био постављен дуж самог терена, уз неизоставно истрчавање и прескакање препрека у лаганом интензитету. Као и обично, чувари мреже издвојили су се на засебан део терена, где су под будним оком тренера Бривиа радили на голманском загревању.

Након десетоминутног загревања, момци су се поделили у две екипе, а свака од њих поделила се на још две, мање екипе. Радило се на пас игри, уз помоћ џокера, који су били ту да помогну. За то време, голмани су и даље издвојени од остатка тима, као што је био случај и на претходном тренингу, у веома јаком интензитету радили на увежбавању интервенција. После тридесет минута, наши првотимци су се поделили у две групе – црвене и беле. На скраћеном терену увежбавали су тактичке замисли Мистера Дејана Станковића. На другој страни терена, на засебном голу део екипе радио је на увежбавању реализације, док су се на гол линији смењивали Васиљевић и Гордић.

Након четрдесетоминутног преданог рада на реализацији тактичких замисли стручног штаба, поподневни тренинг је завршен. Ово је уједно био и последњи тренинг пред сутрашњу трећу контролну утакмицу у Словенији. Противник је екипа Копра, а меч је на програму од 18 часова и 30 минута.

The post Екипа спремна за меч против Копра appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 јун 30, 2022 at 21:04

ZAŠTO MI NE OBJAVITE KOMENTAR ? KAKO VAS BRE NIJE SRAMOTA ?

Reply

Leave a Comment