Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеЏудо

Страхиња Бунчић бронзани на Медитеранским играма у Орану

Звездин првотимац и српски трофејни џудиста одлично је почео ућешће на Медитеранским играма у Орану. Страхиња Бунчић, трофејни српски репрезентативац обрадовао је све љубитеље нашег олимпијског борилачког спорта врхунским учинком, освајањем бронзане медаље у конкуренцији до 66 килограма.

Страхиња Бунчић је започео свој наступ на овим Медитеранским играма победом над Французом Гобером. У полуфиналу, наш Страхиња се састао са Италијаном Матеом Пирасом који у тврдом мечу успео да победи нашег такмичара.

У мечу за бронзну медаљу, Бунчић се састао са такмичаром из Хрватске Робертом Клачаром. Страхиња је био концентрисан и бољи противник у овом мечу, па је победио и освојио бронзану медаљу.

Страхиња није крио задовољство освојеном медаљом и истакао је: – Задовољан сам данашњим наступом. Драго ми је што сам освојио медаљу на Медитеранским играма. Ово је моје прво учешће на Медитеранским играма и срећан сам што сам га заокружио са медаљом.

Спортско друштво Црвена звезда честита Страхињи Бунчићу, његовом тиму и менаџменту Џудо клуба Црвена звезда на изузетном успеху!

The post Страхиња Бунчић бронзани на Медитеранским играма у Орану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment