Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

ЦЕВ Лига шампиона: Звездине девојке против шампиона Финске на старту квалификација

Одбојкашице Црвене звезде у првој рунди квалификација за ЦЕВ Лигу шампиона састаће се са финским шампионом, екипом Полки Кусамо. Први меч је на програму 18-20.октобра у Београду, реванш недељу дана касније у Кусаму.

Европски повратак, после 7 година, освајач дупле круне обележиће утакмицом против финског противника. Полки Кусамо је у Финској остварио идентичан успех, историјски, јер је по први пут био шампион своје земље.

Победник овог двомеча ће се у другој рунди састати са победником дуела Младост Загреб (Хрватска) – Калцит Камник (Словенија). Директан пролаз у четврту избориће победници друге рунде, док ће се поражени имати још једну прилику за последњу рунду. Жреб за четврто коло квалификација заказан је за 16.септембар.

Поражени из дуела прве рунде између шампиона Србије и Финске састаће се словеначким Нова КМБ Браник из Марибора у шеснаестини финала ЦЕВ Купа, који је на програму 13.децембра.

The post ЦЕВ Лига шампиона: Звездине девојке против шампиона Финске на старту квалификација appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment