Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бенефити за Звездине сезонце

Незапамћено велико интересовање влада када је реч о сезонским картама за наредну такмичарску годину, а свако ко се одлучи да обезбеди годишњу улазницу, остварује и посебне бенефите које му она доноси.

Пред Црвеном звездом је једна од најважнијих сезона у последњих неколико година, с обзиром на то да ће шампион Србије на крају предстојеће сезоне изборити пласман директно у групну фазу најелитнијег клупског фудбалског такмичења у Европи. Армија верних заљубљеника у црвено-беле боје и овог пута је препознала прави тренутак, што потврђује и чињеница да невероватно интересовање влада за куповину сезонских карата.

Већ до сада, продат је изузетно велики број улазница, што је по ко зна који пут показало да су навијачи увек ветар у леђа нашим првотимцима. Уз сезонску карту, имаћете прилику да бодрите Звезду у походу на нову титулу, а сигурни смо да ћемо се на крају сви заједно радовати новим успесима нашег вољеног клуба.

Поред тога, свако ко се одлучи за куповину годишње улазнице остварује одређене бенефите, као што су:

1.Резервисано место
2.Сезонске карте важе за оба кола квалификација за УЕФА такмичења
3.Право прече куповине пакета групне фазе УЕФА такмичења са попустом (попуст је 30%)
4.Право прече куповине карата за пролећну сезону УЕФА такмичења
5.Нижа цена наредне сезоне
6.Приоритет при мањем капацитету

Нема сумње да ће се број активних чланова увећавати из дана у дан, на чему наш клуб посебно ради.

Показатељ тога јесу и управо ови бенефити, на које остварују право сви они који имају активну сезонску карту, а њих је већ сада много. Једно је сигурно – очекује нас незаборавна сезона, а ви будите уз Црвену звезду увек и у сваком тренутку!

The post Бенефити за Звездине сезонце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment