Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сезонске карте – поклони и погодности

Након успешно окончане сезоне 2021/2022 и три освојена трофеја, КК Црвена звезда мтс почиње припреме за нову сезону и четири такмичења у којима ће учествовати у сезони 2022-2023.

Продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за нову такмичарску сезону почиње у уторак, 28.06.2022 у 12 часова!

Црвена звезда ће одиграти и у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика за сезонску карту је ЗВЕЗДИН УНИВЕРЗУМ у коме сваки навијач представља једну звездицу црвено-белог универзума!

Црвена звезда помера сваке сезоне границе, па је и овога пута за сваког купца сезонске карте и активног члана (са продуженом чланарином) у претпродаји клуб припремио нешто потпуно ново!

Осим оног највреднијег – сезонске карте, ту су овога пута у посебно дизајнираној кутији и мајица КК Црвена звезда (посебно дизајнирана за ову прилику у стилу позадине саме картице), привезак са званичним грбомклуба, као и персонализовано писмо сваком навијачу КК Црвена звезда!

Сваки купац сезонске карте и активне чланске карте добија овај пакет на поклон!

КК Црвена звезда мтс потрудио се и ове године да популарним ценама омогући свима да дођу до своје сезонске улазнице и буду део Звездине приче у сезони 2022/2023.

Цена коју смо формирали сматрамо врло приступачном и доступном великом броју наших навијача!

Као и сваке сезоне, дизајнерски тим КК Црвена звезда потрудио се да освежи изглед сезонске карте, а свака боја (црвена, плава, светло плава, бела, златна, љубичаста, жута, и наранџаста) повезане су са једним сектором у хали: Трибине А,Б,Ц и Д (јуниор), Бела и плава ложа, Партер Б, ВИП ложа, партер 4, Трибина јуниор и ВИП премијум, као и почасна места (централно и бочно)…

Такође, као и претходних сезона за све купце сезонских карата КК Црвена звезда, клуб је припремио и додатне бенефите.

Претпродаја сезонских карата ће се ове године организовати у уторак 28.06.2022. године на Малом Калемегдану са почетком у 12 часова и траје до 11.07.2022. године. Радно време продајног места на Малом калемегдану ће бити радним данима од 12-20х, а суботом од 10-16х, док недељом неће радити.

Линк за онлајн куповину ће бити истакнут на клупском сајту или директно на сајту www.тицкетс.рс након поменутог датума – дакле продаја онлине креће од друге недеље претпродаје!

У првој недељи продаје, од 28. јуна до 05. јула продаваће се нумерисана места, са правом прече куповине за све власнике сезонских карата 2021/22, плавих, белих, ВИП ложа и почасних места у којој ће моћи да обнове исто место и у новој сезони.

Све цене сезонских улазница, објашњења око чланства, програма Звездаш Јуниор, плаћања на рате и онлајн налазе се на следећем линку: https://kkcrvenazvezda.rs/2022/06/24/tacno-u-12-2/

Клуб ће се током прве недеље продаје још једном огласити на званичној wеб страници КК Црвена звезда и осталим званичним платформама.

Чека нас још једна узбудљива сезона – Уживајте уз Црвену звезду у сезони великих утакмица које нас чекају у Евролиги и АБА лиги и Супер Лиги Србије.

Клуб подсећа да куповином сезонске улазнице, директно помажете функционисању клуба и директно учествујете у успесима црвено-белих.

Године које су за нама и велики успеси и трофеји које смо освојили показали су и доказали једно. Само заједно можемо до циљева које постављамо и достижемо из године у годину!

Нови изазови су пред нама, сезона 2022-2023! Сви зајено, јер само једна је Звезда!

КК Црвена звезда мтс

The post Сезонске карте – поклони и погодности appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment