Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пићини: Важно је побеђивати и на припрема

Свеже делује искусни бек Кристијано Пићини. Растрчан је био у контролној утакмици против Брава коју смо тријумфовали резултатом 2:1 и наговестио да је спреман за додатни искорак у наредној сезони.

Била је то добра утакмица и прави тест за нас. Други припремни меч и сматрам да смо били добри. Победили смо и то је оно што је битно, чак и када су пријатељске утакмице – почео је Пићини.

За сада све протиче у најбољем реду када је реч о припремама за сезону која следи.

– Тренирамо изузетно вредно и напорно, јер смо свесни да је ово изузетно важна сезона за нас и за клуб. Почели смо на Златибору где смо боравили седам дана, па се вратили у Београду и сад смо у Словенији где настављамо са јаким радом и припремама за сезону. Други део припрема се разликује у односу на први где је било више трчања. Сада је фокус на тактици и на игрању утакмица. Одговара нам то, да ухватимо ритам, осетимо лопту и добијемо самопоуздање.

Јасни су циљеви Црвене звезде када је реч о наредној сезони.

– Фокусирани смо на почетак Суперлиге, а после тога и на квалификације за Лигу шампиона. Желимо да будемо што бољи када почне сезона.

Много младих играча је на припремама са првим тимом, а важну поруку за њих има прекаљени Пићини.

Нормално је да када си млад и пређеш у први тим, имаш посебан осећај у стомаку. Они добро раде, а то је најважније у фудбалу и мој савет им је да наставе тако, да буду што вреднији, јер поседују велики таленат – закључио је Пићини.

The post Пићини: Важно је побеђивати и на припрема appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment