Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Сомборци поручили Звезди: “Икона си овог града!”

Велики летњи караван који Црвена звезда организује у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ наставио је свој пут по северу наше земље, а црвено-бела делегација је посетила Сомбор и приредила прави спектакл у овом граду.

Одмах по самом доласку Звездиног аутобуса, најватреније присталице приредиле су феноменалан дочек, у виду дефилеа до градског трга који је био пропраћен многобројним заставама са звездашким мотивима, као и пиротехничким перформансом.

Убрзо је постављена и црвено-бела фан зона, а истакнут је и панел са грбом нашег клуба. Већ на самом почетку дружења, испред пулта за чланство стајао је велики ред верних навијача, који су желели да се учлане у клуб и на тај начин још једном покажу подршку Црвеној звезди. Колико Сомборци воле наш клуб одлично показује чињеница да је преко 100 заљубљеника у црвено-беле боје озваничило љубав према Црвеној звезди у виду чланске карте. Током трочасовног дружења, у нашој фан зони могао се приметити велики број звездашких породица, као и малишана који су дошли како би се боље упознали са историјом нашег трофејног клуба. За сам крај дружења, Делије из Сомбора приредиле су незаборавни пиротехнички чин уз паролу „Икона си овог града, зато те ми волимо!“, чиме су још једном исказали своју љубав према Црвеној звезди и поздравили наш караван.

Наша експедиција сутра наставља своју турнеју, а наредна дестицаница коју ће посетити црвено-бели караван јесте Бачка Паланка. Овим путем вас позивамо да сутра од 18 до 21 час посетите Звездину фан зону и будете део незаборавног дружења.

The post Сомборци поручили Звезди: “Икона си овог града!” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment