Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Нова тактика пред нову проверу

Настављају у високом интензитету да раде фудбалери Црвене звезде на припремама у Словенији, а поподневни тренинг за изабранике Дејана Станковића протекао је у испуњавању и спровођењу тактичких замисли пред котролни меч против екипе Домжале.

При изласку на травнату површину терана на Брду код Крања, наше првотимце је дуж аут линије чекао припремљен полигон са сијсет препрека. Кренуло се одмах са јаким загревањем које је будно надзирао кондициони део стручног штаба. Црвено-бели момци су се смењивали на препрекама, а захтевао се висок темпо и максималан фокус при почетној активацији за кључни део тренинга.

Потом су се у две групе фудбалери позиционирали на терену, заузимајући своје позиције, а прешло се на фрагмент рада који је искључиво био намењен делу тактичке припреме за сутрашњи меч. На головима на обе стране терена стајали су искусни чувари мреже Милан Борјан и Зоран Поповић, док су са тренером Ђанлуиђијем Бривиом на засебном делу терена радили Никола Васиљевић и Милош Гордић.

Главни тренер нашег тима – Дејан Станковић је непрестано давао савете фудбалерима, инсистирао на појединим захтевима у игри које су играчи брзо имплементирали и спроводили у дело. Пођеднака пажња била је посвећена дефанзиви, а ништа мање се није радило на офанзивном сегменту игре.

Након уигравања, наши момци су поставили гол на центру игралишта и одиграли меч на “скраћеном” простору, а потом се упутили према хотелу на заслужен одмор.

Сутра од 19 часова наше првотимце очекује друга контролна провера на стадиону “Стожице” у Љубљани, а ривал ће бити словеначки представник екипа Домжале.

The post Нова тактика пред нову проверу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment