Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Одржана редовна Скупштина ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда у суботу 25. јуна одржао је редовну трећу седницу Скупштине у Медија центру стадиона “Рајко Митић”, а на дневном реду се нашло седам тачака:

1. Усвајање записника са претходне седнице Скупштине;
2. Обраћање председника;
3. Обраћање генералног директора;
4. Обраћање спортског директора;
5. Извештај оперативног директора, предлог усвајања финансијских извештаја за 2021. годину;
6. Извештај надзорног одбора;
7. Разно.

Члановима Скупштине обратио се председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић. Сумирао је све урађено у сезони за нама, али и навео циљеве за такмичарску годину које следи.

Поштовани чланови скупштине,

Чини ми посебно задовољство што ево већ пет година моје обраћање скупштини почиње готово истим речима. Постигнути резултати за понос звездаша.

Протеклу годину, како смо на Скупштини у фебруару оценили као рекордну, наставили смо у овој освајањем дупле круне. Поново је наш клуб подигао лествицу успеха на више.

Скупштина ће на основу извештаја и излагања оценити протеклу годину, она није била нимало лака, напротив, било је много изазова са којима је клуб био суочен. Успели смо да их савладамо и да унапредимо клуб у свим секторима.

Честитам и одајем признање за постигнуто играчима, тренеру Дејану Станковићу и његовом стручном штабу, спортском директору Митру Мркели, оперативном директору Марку Петровићу, директорима и руководиоцима сектора, директору омладинске школе Драгану Младеновићу, главном тренеру Николи Јелићу, тренерима стручних штабова омладинских селекција, свим запосленима у клубу, а посебно генералном директору Звездану Терзићу за шесту титулу и узастопну дуплу круну.

Честитам и одајем признање Слободану Говедарици председнику ФК Графичар на његовом доприносу у остваривању нашег заједничког циља.

Захваљујем се нашем генералном спонзору „Газпрому“, Телекому Србије, и другим спонзорима на подршци и верујем да су наши резултати били од користи и за њих.

Сви смо свесни чињенице да све досада постигнуто остаје наша историја, нова сезона исти захтеви за постављене стратешке циљеве.
Ова је посебна и спремно у њу улазимо. Јачамо тим, јачамо организацију да до тог циља успешно дођемо.То је нова титула.

Освајање титуле у овој сезони значи нови спортски успех и много више од тога, стабилизацију клупског пословања, нови замах за даљи напредак у сваком погледу.

Зато морамо све снаге, знање, искуство усмерити у том правцу, чврсто верујем да ћемо успети.

Наш клуб је својим европским играма највише допринео да првак Србије у наредној сезони има обезбеђен пласман у групну фазу Лиге шампиона. Заслужио је да то у овој сезони искористи.

Даље ћемо јачати акције и активности наше друштвене одговорности, градити чвршће односе са нашим навијачима, њиховим клубовима, ширити нашу мрежу у Србији, региону и свету. И ту морамо остварити давно постављени циљ, значајније повећање броја чланова са плаћеном чланарином.

Трибине нашег стадиона морају бити пуније на свакој утакмици, наш тим игром и понашањем то заслужује, трудимо се да се створе што повољнији услови за посетиоце. Посебну пажњу посвећујемо и посветићемо најмлађима.

Преузели смо важну улогу у јачању и даљем развоју Спортског друштва, наше звездашке породице, укључићемо наше ресурсе у остваривању те улоге – рекао је председник нашег клуба.

The post Одржана редовна Скупштина ФК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x