Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Суботичани чланством потврдили љубав према клубу

Велики летњи караван који Црвена звезда организује са бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставио је своју турнеју по Војводини, а након Апатина и Бачке Тополе, црвено-бела делегација посетила је Суботицу.

Суботица важи за најсевернији град у Србији и представља административни центар Севернобачког округа и у њој живи око 100 хиљада становника, што га сврстава на друго место по популацији у Војводини. Већину становништва чине управо навијачи Црвене звезде!

Одмах по самом доласку присутан је био велики број заљубљеника у црвено-беле боје, који су са нестрпљењем ишчекивали незаборавно дружење. Убрзо је постављена и црвено-бела фан зона у којој су били изложени трофеји које је наша експедиција понела на пут, а то су трофеји националног шампионата, Купа Србије, као и легендарни „ушати“ пехар Лиге шампиона који је наш клуб освојио 1991. године у Барију.

Испред нашег пулта за чланство убрзо се створио дугачак ред верних присталица, које су желеле да љубав према Црвеној звезди озваниче у виду чланске карте у нашем клубу. Трочасовно дружење протекло је у правој породичној атмосфери, што потврђује и то да је у нашој фан зони био присутан велики број звездашких породица са најмлађим члановима. Могло се видети прегршт Звездиних обележја, а звездашка музика употпунила је атмосферу на градском тргу у Суботици.

Наша експедиција сутра наставља свој пут, а наредни град који ћемо посетити је Кикинда. Овим путем вас позивамо да сутра дођете у црвено-белу фан зону у Кикинди у периоду од 18 до 21 час, и уживате у правом звездашком амбијенту.

The post Суботичани чланством потврдили љубав према клубу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment