Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Црвено-бели симболи преплавили Бачку Тополу

Велики летњи караван који Црвена звезда организије у сарадњи са бетинг партнером компанијом “Моцарт” је наставио турнеју по Војводини. После Апатина наша експедиција је посетила Бачку Тополу.

Управо у овом месту, које се налази у Севернобачком округу између Новог Сада и Суботице, станује велики број заљубљеника у црвено-беле боје. На Манифестационом градском тргу је брзо постављена Звездина фан зона, а од 18 часова почело је још једно сјајно дружење са домаћим навијачима.

Испред високо издигнутог панела са грбом Црвене звезде и логом нашег партнера, изложени су добро познати трофеји – пехар Лиге шампиона и овосезонска “дупла круна” укупно 12. у историји нашег славног клуба. Млади навијачи су брзо похитали према црвено-белој фан зони како би се фотографисали са пехарима и тиме добили успомену везану за њихов омиљени клуб.

Пулт за чланство је свакако био незаобилазна станица пре самог сликања са трофејима. Самим тим створио се велики ред, а многи звездаши не само из овог града, већ из околних места исказали су жељу да званично постану део светског и европског првака. Такође, одређени број свих оних којима је крв црвено-бела је искористио прилику да продужи своју звездашку чланску картицу. Овом приликом можемо да подсетимо и све љубитеље нашег клуба да сутра, 24. јуна, почиње продаја сезонских улазница, а само чланови клуба могу постати и сезонци!

Музика је одзвањала градским тргом у Бачкој Тополи и тако додатно привлачила многобројне пролазнике до наше фан зоне, која је била украшена црвено-белим балонима са грбом нашег клуба. Звездаши овог града са великим задовољством су поздравили ову акцију, а дружење у трајању од три часа је протекло у одличној атмосфери.

Већ сутра наша делегација се сели у нови град, а фан зона ће бити изложена на крајњем северу Војводине, тачније у Суботици. Још једном вас позивамо да будете део незаборавног дружења у вашем граду.

The post Црвено-бели симболи преплавили Бачку Тополу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment