Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Понедељак – сви у халу, спортски и гласно бодрити свој тим!

Кошаркаши Црвене звезде мтс бориће се за титулу у петој утакмици финалне серије која је на програму у понедељак у хали Александар Николић.

Последњи меч серије на програму је у 20 часова.

На конференцији за медије након четврте утакмице тренер Црвене звезде Дејан Радоњић већ се делом свог излагања окренуо тој утакмици:

Читаве сезоне смо апострофирали, ја највише, значај да крај регуларног дела завршимо на првом месту због потенцијалног петог меча и играња пред домаћом публиком. Извући ћемо поуке из овог меча за наредни, да добијемо Партизан и освојимо титулу. Искористићу ову прилику да позовем навијаче да дођу и бодре НАС против Партизана. Да буду гласни и коректни. Замолио бих наше навијаче, да не посматрају било шта друго, него да коректно дођу, коректно навијају и помогну нам да дођемо до циља – рекао је Радоњић у петак увече у хали Александар Николић.

КК Црвена звезда мтс и овим путем апелује на све који се буду нашли у хали у понедељак увече да пруже гласну подршку НАШЕМ тиму и у фер и спортској атмосфери помогну тиму да дође до победе и титуле!

The post Понедељак – сви у халу, спортски и гласно бодрити свој тим! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јун 4, 2022 at 19:51

BRAVO DJOLE ZA KOMENTAR SVE SE SLAZEM,NEMOJTE BRACO BACATI NISTA NA TERN TOKOM UTAKMICE JER STETI I NASIM IGRACIMA,MAKSIMALNO VREDJANJE TURCINA,LESORA,PANTERA I ONOG MALOG CUPAVOG STO NEMA PARA ZA SISANJE,JEL SU TO SINOVI NASIH LEGENDI BRUKA,DA U PONEDELJAK IZGINEMO SA NASIM IGRACIMA,ONE UVREDE TURCINE NIJE NISTA,SETITE SE GUROVICA,PA STIMCA,PA NASEG PREDSEDNIKA,VRATIMO ISTOM MEROM,VERUJTE EO DAN VREDJAM TURCINA I VREDJACU GA DOK JE ZIV,MORA JAKO DA SE NAVIJA VIDITE ONOG BULTAUZERA DA SE USRO U TRECOJ UTAKMICI E TAKO I MI U PONEDELJAK,PRITISAK OD STARTA,LAZICU,KALINICU,DOBRICU HOCEMO OD VAS DA DIGNETE OVE MOMKE,DA IZADJETE SA KRVAVIM OCIMA DA IH ODERETE KAO STO UMETE,NISTE MALI ZNATE KAKO TO IDE,PA DA SLAVIMO PO BEOGRADU

Reply
ĐOLE BARI 91 јун 4, 2022 at 17:05

PLASTIČNE KESE U DŽEPOVE,PO ZAVRŠETKU MEČA I POSLE NAŠE POBEDE ZASUTI TURČINA KOJI NIJE ODGOVARAO ZA UBISTVO I SEKTU ŽUTOM VODOM.NIKAKO PRE ILI ZA VREME MEČA JER ĆE ISPRAZNITI HALU.

Reply

Leave a Comment