Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звезда и „Моцарт“ доделили дресове Ситници

Црвена звезда је наставила са акцијом „Нови дресови за нове шампионе“, у оквиру које наш клуб у сарадњи са бетинг партенером – компанијом „Моцарт“, „мањим“ клубовима који се такмиче у нижим ранговима донира дресове и фудбалску опрему. Овог пута, на наше велико задовољство, посетили смо Косово и Метохију и том приликом донирали дресове ФК Ситница из села Лепине , који се такмичи у Косовској окружној лиги.

Наш клуб спроводи акцију у оквиру које поклања дресове тимовима који се такмиче у нижим лигама српског фудбала, а једини услов јесте да клубови учлане минимално 20 људи у Звезду. Управо фудбалски клуб Ситница из села Лепина испунио је тај услов, а тим поводом црвено-бела експедиција отпутовала је на Косово и Метохију, у Грачаницу. Делегација нашег клуба стигла је у Грачаницу, где су их поред управе клуба и фудбалера дочекали и бројни мештани, који нису крили одушевљење што имају прилику да у свом месту угосте Црвену звезду. Представници нашег клуба уручили су дресове фудбалерима Ситнице, који ће у наредним утакмицама у оквиру свог такмичења имати прилику да наступају у црвено-белим дресовима.

Црвена звезда ће и у наредном периоду наставити са акцијом „Нови дресови за нове шампионе“, а све што је потребно јесте да тимови учлане минимум 20 чланова у наш клуб.

The post Звезда и „Моцарт“ доделили дресове Ситници appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment