Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Позив председника КК Црвена звезда: Нема поправног, потребна нам је подршка са трибина!

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак дочекују екипу Цедевита Олимпије у мајсторици полуфиналне серије регионалне лиге.

Пред црвено-белима је изузетно тежак задатак и дуел са екипом која је показала да има квалитет и тражи своју шансу да дође до финала.

Међутим, Црвена звезда пред овај меч који се игра у понедељак од 19 часова у хали Александар Николић, има један „адут“ више а то је домаћи терен и навијаче на трибинама који су у важним утакмицама заиста били „шести играч“ и предност пред којом су падали бројни клубови.

Пред меч у који стаје цела сезона регионалне лиге, председник клуба Небојша Човић у обраћању преко званичног сајта клуба позвао је све којима је црвено бела боја у срцу да дођу у понедељак у халу и пруже најгласнију подршку тиму о досадашњем току сезоне, јер поправног нема:

Црвена звезда је дошла до првог места у регуларном делу сезоне и поред огромног броја одиграних утакмица, и свих проблема о којима смо већ детаљно информисали јавност у претходним месецима повреда, ковида… Борили смо се за то прво место управо због оваквих ситуација, како би имали предност домаћег терена пред важне мечеве – која у оваквим ситуацијама није мала! Звездаши знају кроз какве опструкције на терену и ван њега смо пролазили претходних, али и ове сезоне! Дешавања и каснији догађаји у прошлости су показала да смо били у праву око многих ствари и многих личности које су покушавале да нас победе ван терена, али не и на терену који је једино мерило! Зато позивам и апелујем на све наше навијаче да дођу у понедељак у халу и пруже подршку момцима јер поправног након треће утакмице полуфинала нема! Показали смо небројено пута да заједно можемо много тога, побеђивали смо уз пуне трибине и гласну подршку и највеће европске клубове у нашој дворани. Зато верујем да и овога пута заједно можемо да дођемо до резултата која нам доноси пласман у финале регионалне лиге, такмичења у коме бранимо титулу. Дођите, за све Звездаше у понедељак увече једино место је наша хала Александар Николић – рекао је председник црвено-белих.

Клуб подсећа да се карте налазе у продаји од среде по стандардним ценама и на већ познатим местима, а интересовање за ову утакмицу је огромно!

Звездаши у понедељак увече пружите подршку нашим момцима ју борби за пласман у финале!

КК Црвена звезда мтс – КК Цедевита Олимпија 19 часова

The post Поуив председника КК Црвена звезда: Нема поправног, потребна нам је подршка са трибина! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment