Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Црвена звезда освојила 5. место и визу за Евро Куп

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Војводину у реванш мечу резултатом 10:4 и освојили 5. место у Суперлиги Србије, чиме су обезбедили такмичење у Евро Купу наредне сезоне.

Након победе у првој утакмици у Београду резултатом 17:10, Београђани су одличном игром успели да дођу до тријумфа и у Новом Саду.

Звезда је од самог почетка контролисала игру и резултат, а одбрана је била на високом нивоу. Већ после првог полувремена и вођства тима Дејана Савића од 6:2 било је јасно да ће наши ватерполисти успети да остваре зацртани циљ. До краја сусрета нису дозволили било каква изненађења и заслужено су тријумфовали са 10:4.

Најефикаснији играч утакмице био је Марко Радовић који је постигао 3 поготка. По два пута у листу стрелаца су се уписали Иван Басара и Гаврил Суботић, док су по један гол постигли Танкосић, Ђурђић и Марковић.

Војводина – Црвена звезда 4:10 (1:3, 1:3, 1:3, 1:1)

Нови Сад – Базен „Слана бара“. Искључења: Војводина 10, Црвена звезда 6.

ВОЈВОДИНА: Пајковић, Марић, Богдановић 1, Брешћански, Хрговић, Кончар, Прекогачић, Радованлија, Рогач, Радановић 1, Митровић, Вујковић 2, Поповић, Добрић. Тренер: Бајин.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Ђурђић 1, Марковић 1, Суботић 2, Милојевић, Пјешивац, Басара 2, Тртовић, Вукићевић, Гардашевић, Радовић 3, Ивановић, Смиљевић. Тренер: Савић.

The post Црвена звезда освојила 5. место и визу за Евро Куп appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment