Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда – Вождовац, недеља у 18:30

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца у којој ће фудбалерима нашег клуба бити довољан само бод за освајање шампионске титуле, биће одиграна ипак у недељу од 18 часова и 30 минута.

Иако је меч првобитно требао да се одигра у суботу, у истом термину, утакмица је на иницијативу МУП-а померена за дан касније. Разлог лежи у одигравању „Фајнл фоур“ турнира Евролиге који је на програму од 19. до 21. маја када се очекује долазак великог броја навијача из иностранства.

Капије нашег стадиона биће у потпуности отворене, с обзиром на то да је улаз бесплатан и да смо сигурни да ће пред последњи чин у борби за 33. укупно и пету у низу шампионску титулу, трибине бити испуњене. Изабраницима Дејана Станковића је неопходна подршка, сјајним партијама су је заслужили и уверени смо да нас чека прави звездашки дан. Како би атмосфера била још боље, спремили смо и барјаке који ће се од четвртка продавати у „Ред Стар шопу“ по цени од 500 динара, као и на пунктовима који ће бити постављени на дан утакмице испред западне трибине. Барјаци су израђени по мотивима Црвене звезде, предњаче боје клуба, а на одређеним барјацима налазе се и мотиви главног града Београда, као и година настанка клуба.

Видимо се на Маракани, у надамо се још једној вечери коју ћемо дуго памтити!

The post Звезда – Вождовац, недеља у 18:30 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment